Sanaz Nabizadeh

Hon började som IT-tekniker på Expressen, ett extrajobb hon hade under studietiden. Nio år senare har hon gått vidare inom koncernen och är i dag Change Manager inom IT/Tech. Möt Sanaz Nabizadeh.

Berätta kort om dig själv.

– Jag är driven, nyfiken och social som person. Jag gillar struktur och planering, så mina kollegor brukar lita på att jag har koll på läget. Jag gillar också att testa på nya saker. Just nu tränar jag en del olika sporter för variation och passar på att gå på konserter och event som jag saknat under pandemin.

Hur länge har du jobbat på Bonnier News?

– Snart är det nio år som jag har jobbat här.

Vad fick dig att söka till Bonnier News?

– Jag har en bakgrund i mediebranschen och när jag började läsa Medieteknik på KTH sökte jag extraarbete som IT-tekniker på Expressen. Tidning var den enda medieformen jag hade kvar att utforska efter TV, radio och event- och TV-produktion. Jag blev kvar efter sammanslagningen av alla avdelningar till Bonnier News och landade sedan i rollen som Change Manager.

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Att få lära känna nya människor och ha kontakt med olika avdelningar.

Hur ser en arbetsdag ut?

– Jag brukar sitta i ett par möten varje dag, kanske IT:s processråd som jag ansvarar för, veckomöten, infomöten eller arbetsmöten där vi bearbetar förändringar på IT.  Då jag har många bollar i luften lägger jag alltid ned lite tid i början och slutet av arbetsdagen på att gå igenom min checklista i kalendern.  

Vilka tidningar läser du?

– Dagens Nyheter och så klart Expressen som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat.