Vision, uppdrag och värderingar

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Vision, uppdrag & värderingar

Bonnier News vision

Vi drivs av att stärka det fria ordet och bidra till ett demokratiskt, hållbart och inkluderande samhälle.

Bonnier News uppdrag

Som Nordens ledande medieföretag hjälper vi medborgare och organisationer att fungera i ett demokratiskt samhälle. Våra journalister rapporterar, granskar och berättar om vår tids frågor. Vi inspirerar och skapar affärer genom möten, produkter och tjänster.

Bonnier News värderingar

Engagemang

Vi drivs av att bidra till journalistik och innehåll som når och berör många. Vi bygger långsiktigt goda relationer till kollegor, användare, kunder och samarbetspartners.

Integritet

Vi står upp för det fria ordet och värnar den oberoende journalistiken. På samma sätt som vi granskar andra välkomnar vi granskning av oss och vår verksamhet. Vi upprätthåller god etik och behandlar alla respektfullt.

Transparens

Vi verkar för ett öppet samhälle. Vi inkluderar, tar tillvara andras åsikter, delar med oss av information och kunskap. Vi uppmuntrar till samarbete och kommunikation inom och mellan varumärken och avdelningar.

Affärsmässighet

Våra affärer finansierar vår journalistik. Vår lönsamhet säkrar våra långsiktiga satsningar. Vi lyssnar på läsare, kunder och marknader och identifierar ständigt nya affärsmöjligheter med dem och hållbarhet i fokus.

Natasa Kandic
Talent Acquisition Partner
natasa.kandic@bonniernews.se
Vilhelm Berggren
Team Lead & Talent Acquisition Partner
vilhelm.berggren@bonniernews.se