Vi når och berör fler
Vill du vara med och påverka?
Som Nordens största medieföretag är vårt uppdrag att hjälpa medborgare och organisationer att verka i ett demokratiskt samhälle. Vi gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Genom att hålla vårt publicistiska uppdrag levande och driva den digitala utvecklingen framåt, når vi hela tiden fler. Vill du vara med skapa förutsättningar för framtidens journalistik?

Jobba hos oss

Inom Bonnier News lär vi oss hela tiden nya saker. Vi tror att alla har möjlighet att utvecklas och hos oss uppmuntras du att prova på nya uppgifter, samarbeta och att vara generös med din kunskap. Välkommen att utforska vilka möjligheter som finns hos oss just nu.

Jämställdhet och inkludering

Jämställdhet och inkludering är prioriterade frågor inom Bonnier News och ett av fyra bärande fokusområden i vår hållbarhetsstrategi (läs mer om den här). Vi vill skapa ett öppet klimat på våra arbetsplatser och strävar efter att hitta talangfulla medarbetare som vidgar våra perspektiv och hjälper oss att bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Ledarskap

I en bransch som utvecklas snabbt inom många områden sätts ledarskapet allt mer på prov. Våra chefer formar sina delar av organisationen utifrån nya krav och förutsättningar, och bidrar till att göra medarbetarna trygga och motiverade att växa i de pågående förändringarna. Ett gott ledarskap är även en förutsättning för att vara en attraktiv arbetsgivare, något vi värderar högt.

Möt några av våra medarbetare

Mikael Eliasson, software engineer, Bonnier News Local

”Jag har svårt att se en bortre gräns på utvecklingsmöjligheterna inom Bonnier News. Oavsett om det handlar om teknik eller mjukare delar som ledarskap och mellanmänsklighet så finns djup och bredd som är fantastiska.”

Linda Gomes, tjänstedesigner, Bonnier News

”För mig är det viktigt att min arbetsgivare speglar mina värderingar. Jag känner att jag bidrar det demokratiska samhället samtidigt som jag har chansen att utvecklas professionellt. Det gör Bonnier News till en unik arbetsgivare.”

Joakim Mårtensson, försäljningschef, Bonnier News Local

“Att jobba med försäljning inom ett publicistiskt företag är  fördelaktigt då vi genom våra titlar är mycket välkända, något som  underlättar när vi träffar kunder i vardagen. Våra fantastiska räckvidder gör att vi är ett naturligt val när det kommer till inköp av medieutrymme.”

Alice Sundeman, mediasäljare, Bonnier News Local

”Bonnier News investerar ständigt i sina medarbetare och vi har tillgång till vår helt egna kompetensplattform där vi kontinuerligt lär oss om det senaste på marknaden. Visar man på engagemang, vilja och är driven så finns stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.”

Kontakt rekrytering

Vilhelm Berggren
Team Lead & Talent Acquisition Partner

vilhelm.berggren@bonniernews.se

Johan Arvas
Talent Acquisition Partner

johan.arvas@bonniernews.se

Agnes Waller
Talent Acquisition Partner

agnes.waller@bonniernews.se

Anna Hedberg
Junior Talent Acquisition Partner

anna.hedberg@bonniernews.se