Drömjobbet

Drömjobbet är Bonnier News podd om hur det är att arbeta för det fria ordet på Nordens största mediekoncern.

I Drömjobbet möter vi kollegor från hela Bonnier News verksamhet, som berättar om hur det är att arbeta för det fria ordet. Drömjobbet hittar du där poddar finns.

Therese Mattisson

I det här avsnittet av Drömjobbet berättar Therese Mattisson, kommersiell teamchef, kompetenschef och AO-lead om hur Bonnier News når koncernens 1,3 miljoner prenumeranter, hur många mejl som skickas till dem varje år och om ledarskap.

Inas Hamdan

Vad kommer AI betyda för journalistiken? Varför skulle det vara så intressant att intervjua arabiska makthavare? Hur hur är det att vinna Stora Journalistpriset som 24-åring? Om det berättar Inas Hamdan, prisbelönt reporter på Sydsvenskan, i det här fjärde avsnittet av Drömjobbet.

Adam Jönsson och Mathilda Svensson

Vad gör egentligen en riktigt bra story och hur hanterar man tuffa utgivarbeslut? I det här avsnittet av Drömjobbet möter vi Adam Jönsson, chefredaktör för Falköpings Tidning, och Mathilda Svensson, chefredaktör för Söderhamns-Kuriren som bland annat får avgöra vad som är en riktig rubrik och vad som är en Chat GPT-genererad rubrik.

Måns Palmqvist och Michael Aho

I det här avsnittet berättar Måns Palmqvist och Michael Aho om hur marketing automation fungerar i en publicistisk verksamhet, hur det är att vinna internationella priser och vad världens starkaste chili har med Bonnier News att göra.

Tyra Woods och Cecilia Schlegel

I det här avsnittet av Drömjobbet, Bonnier News podd om hur det är att arbeta för det fria ordet inom Nordens största mediekoncern, gästas vi av utvecklarna Tyra Woods och Cecilia Schlegel. Vi kommer både bryta ned och bekräfta fördomar om techutvecklare och lära oss hemliga knep för att hålla sig pigg efter en lång dag framför skärmen.