Här kommer Trubbel – ny podd på Expressen

2024-05-21

Expressen

Trubbel är en ny relationspodd från Expressen och Amelia, där relationsdilemman fulla av hjärta och smärta diskuteras i varje avsnitt.

Här kommer Trubbel – ny podd på Expressen
Foto: Expressen

– Jag skulle säga att det är frispråkigt och ganska blottande, och absolut rådgivande men fritt från pekpinnar. Vi bjuder mycket på oss själva, säger journalisten Fred Forsell som leder samtalen. Han beskriver poddavsnitten som fönster in i människors hemliga rum. Typiska ämnen i första säsongen är svek, svartsjuka, sexuella preferenser, märkliga matvanor, könshår och sommarstugeskav.

Författaren Bengt Ohlsson, som under 20 års tid svarat på läsarnas frågor i magasinet Amelia, är en av de fasta panelmedlemmarna i Trubbel.
– Att ge relationsråd till Amelias läsare är en av mina roligaste sysslor. Att podda om relationsfrågor har visat sig vara minst lika roligt, säger han.

Övriga medlemmar är journalisterna Sara Telde och Katarina Muhr.

– Relationer präglas ju ofta av känslor snarare än logik, det är därför de är så oerhört intressanta att grotta i. Och vem som helst kan ju hamna i trubbel när hjärtat är med, säger Sara Telde.

Nya avsnitt släpps varje tisdag och podden finns på Spotify, iTunes och andra plattformar där poddar finns.

Producent: Anna Westman Swantesson
Programledare: Fred Forsell
Redaktör: Karin Nordin
Ansvarig utgivare: Klas Granström

Vid frågor, vänligen kontakta:

Fred Forsell, programledare, fred.forsell@expressen.se