Expressens fotbollspodd blir vodd

2023-10-31

Expressen

Expressens fotbollspodd växer. Nu får publiken det viktigaste från fotbollsvärden i både ljud- och videoform.

Expressens fotbollspodd blir vodd
Expressens fotbollsskribenter Therese Strömberg och Anel Avdic förekommer med jämna mellanrum i Expressen Fotboll, som publiceras på Expressens sajt, i sociala medier och där poddar finns.

Expressens dagliga fotbollspodd rapporteras och kommenteras de hetaste snackisarna inom den svenska och internationella herr- och damfotbollen med Expressens initierade reportrar och krönikörer. Allt från det senaste derbyt i Stockholm till Lionel Messis flytt till Miami avhandlas.

- Fotbollsvärlden bara växer och växer, vilket innebär att det är ganska svårt att hålla koll på allt som händer. Det var därför vi startade Expressen Fotboll, en kanal där det senaste och viktigaste från fotbollsvärlden kan samsas, säger Expressens strategiska sportchef Pontus Weinemo.

Expressen Fotboll är 15-20 minuter och publiceras varje morgon. Och nu tas nästa steg. Från och med den 31 oktober erbjuder Expressen Fotboll sin trogna lyssnarskara möjligheten att också titta på podden. Då lanseras Expressen Fotboll i videoform - som vodcast, eller vodd.

- Vodd är ett spännande område där det sker väldigt mycket. Nu kan vi ge alla våra lojala lyssnare möjlighet att följa fotbollsrapporteringen och sina favoritexperter ännu närmare, i både ljud och bild, säger Johan Eslander, chef Expressens tv-avdelning.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Pontus Weinemo, strategisk sportchef, pontus.weinemo@expressen.se

Johan Eslander, tv-chef, johan.eslander@expressen.se