Bonnier News utökar sitt bundlingserbjudande +Allt – lägger till privatekonomi och börsnyheter

Bonnier News bundlade prenumerationsprodukt +Allt utökas när innehåll från Privata Affärer och Di Marknadsnytt läggs till i erbjudandet. +Allt består sedan tidigare av digitalt innehåll från DN, Expressen och alla Bonnier News Locals lokala titlar i en och samma prenumeration.

Bonnier News utökar sitt bundlingserbjudande +Allt – lägger till privatekonomi och börsnyheter
Alexander Lydecker, CCO Bonnier News. Foto: Pressbild.

Sedan lanseringen i slutet av februari har innehåll från Dagens Nyheter, Expressen och Bonnier News lokala titlar ingått i det bundlade erbjudandet som säljs under benämningen +Allt. Mottagandet har varit massivt och i höstas passerades 100 000 köp.

Nu får prenumeranterna ännu mer innehåll i form av ekonominyheter från Privata Affärer och Di Marknadsnytt, en del av Dagens industri.

– Vi har fått ett otroligt gensvar och försäljningen av +Allt har överträffat alla förväntningar. Därför är det extra roligt att kunna berätta att ekonomi- och börsnyheter nu ingår i +Allt, säger Alexander Lydecker, Chief Commercial Officer på Bonnier News.

Från Dagens industri ingår nu den digitala nyhetstjänsten Di Marknadsnytt som ger läsaren de senaste och viktigaste marknadsdrivande nyheterna, löpande uppdateringar och omvärldsbevakning, från tidig morgon till sen kväll. Detta kompletteras med Privata Affärers fokus på börs och privatekonomi, inklusive den nylanserade börs- och portföljtjänsten där bland annat finansiella nyckeltal och aktiescreener ingår. 

Även om produkten utökas, och nu består av innehåll från fler än 50 olika nyhetssajter, behålls det ordinarie priset 199 kr per månad.

– Med +Allt har vi verkligen skapat ett svårslaget bundlat prenumerationserbjudande med både riks- och lokalnyheter samt lifestyle-innehåll. Till det lägger vi nu också Sveriges skarpaste ekonomijournalistik, allt till ett konkurrenskraftigt pris. Det tror vi läsarna kommer att uppskatta, säger Alexander Lydecker.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Alexander Lydecker, CCO Bonnier News
073-518 60 92, alexander.lydecker@bonniernews.se