Anna Granditsky ny Head of Partnerships på Fastighetsnytt

Anna Granditsky är ny Head of Partnerships på Fastighetsnytt och kommer leda försäljningsarbetet för Bonnier News Business fastighetsvarumärken; Fastighetsnytt, Business Arena och Construction Summit.

Anna Granditsky ny Head of Partnerships på Fastighetsnytt
Anna Granditsky har lång erfarenhet inom Bonnier News och får nu ett nytt uppdrag som Head of Partnerships för Fastighetsnytt. Foto: Rebecka Rynefelt

Nyligen stod det klart att Anna Granditsky, efter en omorganisation, lämnar rollen som försäljningsdirektör på Bonnier News med speciellt ansvar för Bonnier News Local. Nu tar hon nästa steg inom koncernen och blir Head of Partnerships på Fastighetsnytt.

– Vi är mycket glada över att välkomna Anna Granditsky som vår nya Head of Partnerships på Fastighetsnytt. Med sin gedigna erfarenhet och konsultativa approach kommer hon att spela en viktig roll i att stärka vår position inom fastighetsbranschen, med ett särskilt fokus på vårt flaggskeppsevent Business Arena, säger Victor Karlsson, Sverigechef fastighetsvarumärkena, Bonnier News Business.

Anna Granditsky ser fram emot sitt nya uppdrag.

– Det är väldigt spännande att få möjligheten att komma in i fastighetsbranschen. Jag tror och hoppas att jag med mina drygt 20 år på byråsidan har relevant erfarenhet av att möta kunder och skapa erbjudanden som driver kundnytta och intäkter, säger hon. 

Anna Granditsky börjar sitt nya uppdrag den 23 oktober.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Victor Karlsson, Sverigechef Fastighetsvarumärkena, Bonnier News Business
070-323 34 02, victor.karlsson@bonniernews.se,

Anna Granditsky, tillträdande Head of Partnerships, Fastighetsnytt
073-516 83 08, anna.granditsky@bonniernews.se