Johan Lindkvist blir tillförordnad verksamhetschef för Marieberg Media

Bonnier News har utsett Johan Lindkvist till tillförordnad verksamhetschef för koncernens bemanningsföretag Marieberg Media. Johan Lindkvist tillträder sin nya roll 1 mars.

Johan Lindkvist blir tillförordnad verksamhetschef för Marieberg Media
Johan Lindkvist tar över som tillförordnad verksamhetschef på Marieberg Media.

I januari stod det klart att Mathias Gurestam, i dag verksamhetschef på Marieberg Media, blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare på Länstidningen i Södertälje. Nu har hans ersättare hittats internt. Johan Lindkvist, som i dag arbetar som konsultchef på Marieberg Media, blir tillförordnad verksamhetschef under perioden 1 mars – 31 augusti.

– Det känns bra att ha hittat en intern lösning även om den är tillfällig. Johan kan verksamheten väl vilket är en trygghet för oss alla. Den tillfälliga lösningen ger oss lite tid att planera för en rekryteringsprocess som vi kommer att starta upp efter sommaren, säger Paulina Holm, HR-chef på Bonnier News och styrelseordförande i Marieberg Media.

– Det känns väldigt roligt att kliva in och leda Marieberg Media som tillförordnad verksamhetschef efter Mathias. Efter snart 15 år inom Bonnier-koncernen, varav drygt 10 år på Marieberg Media, så känner jag verksamheten väl. Tillsammans med mina kollegor ser jag fram emot att fortsätta utveckla arbetet att vara en så bra arbetsgivare som möjligt, säger Johan Lindkvist.

Under perioden 1 mars – 31 augusti tar Johan Arvas, i dag Talent Acquisition Partner på Bonnier News, över Johan Lindkvists roll som konsultchef.

Vid frågor, vänligen kontakta:

Johan Lindkvist, tillträdande tf verksamhetschef, Marieberg Media
070-254 54 01, johan.lindkvist@mariebergmedia.se

Paulina Holm, styrelseordförande Marieberg Media
076-126 10 11, paulina.holm@bonniernews.se