Det här är Bonnier News.

Bonnier News samlar de Bonnierägda dagstidningarna och företag med angränsande verksamhetsområden. Vi är starkt knutna till vårt publicistiska uppdrag. Genom att värna om det fria ordet samtidigt som vi driver den digitala utvecklingen framåt siktar vi mot att bli Sveriges ledande mediehus.

Oval Copy 4 Created with Sketch.

 

Vårt uppdrag är detsamma som när vi startade våra första tidningar i mitten av 1800-talet: att bättre än någon annan och så snabbt som möjligt tillgodose behoven av relevant, intressant och sann information om viktiga händelser och frågor.

”Vi som jobbar här vill nå och beröra människor, och när vi bygger Sveriges största mediehus är var och en av oss med och påverkar.”

Vi värnar om värden som yttrandefrihet, humanism, näringsfrihet och en vital demokrati. Vi gör det genom att dra nytta av de fantastiska tillgångar vi har: varumärken, passionerade medarbetare, innehåll och produkter, engagemanget från läsare och kunder, och kompetens inom organisationen i allt från försäljning, till journalistik och utveckling. Nyckeln till framgång är vår förmåga att koppla ihop dessa tillgångar för att skapa mervärde på nya och innovativa sätt, både till läsare och annonsörer. Vi som jobbar här vill nå och beröra människor, och när vi bygger Sveriges största mediehus är var och en av oss med och påverkar.

 

 

 

Gör vårt snabba quiz och se om du skulle trivas på Bonnier News

Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Stroke 1 Created with Sketch.
Lediga jobb

Vår värdegrund

Yttrandefrihet.
Vi tror att ett öppet pluralistiskt samtal är grunden för demokrati.

Passion för medier.
Vi kan medier. Att utvecklas under förändrade marknadsförutsättningar är vår nedärvda styrka, innovation är vårt fokus.

Individens förmåga.
Vi tror på kraften hos den enskilda människan, och vill genom journalistik, berättelser och kunskap stärka individers möjlighet att påverka och förändra.

Ett familjeföretags engagemang.
Vi planerar för generationer, inte för kvartal.

Upptäck

Digital Potential Program

Genom Bonnier News Digital Potential Program får du som student möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken inom nyhetsmedia.

Läs mer
Next

Bonnier News-gruppens innovationshub tar fram idéer och produkter för framtidens publicering. Med ny teknik och olika kompetenser arbetar vi för att bygga nästa generations mediehus.

Läs mer