Det här är Bonnier News.

Bonnier News samlar de Bonnierägda dagstidningarna och företag med angränsande verksamhetsområden. Vi är starkt knutna till vårt publicistiska uppdrag. Genom att värna om det fria ordet samtidigt som vi driver den digitala utvecklingen framåt siktar vi mot att bli Sveriges ledande mediehus.

Oval Copy 4 Created with Sketch.

Vårt uppdrag är detsamma som när vi startade våra första tidningar i mitten av 1800-talet: att bättre än någon annan och så snabbt som möjligt tillgodose behoven av relevant, intressant och sann information om viktiga händelser och frågor.

”Vi som jobbar här vill nå och beröra människor, och när vi bygger Sveriges största mediehus är var och en av oss med och påverkar.”

Vi värnar om värden som yttrandefrihet, humanism, näringsfrihet och en vital demokrati. Vi gör det genom att dra nytta av de fantastiska tillgångar vi har: varumärken, passionerade medarbetare, innehåll och produkter, engagemanget från läsare och kunder, och kompetens inom organisationen i allt från försäljning, till journalistik och utveckling. Nyckeln till framgång är vår förmåga att koppla ihop dessa tillgångar för att skapa mervärde på nya och innovativa sätt, både till läsare och annonsörer. Vi som jobbar här vill nå och beröra människor, och när vi bygger Sveriges största mediehus är var och en av oss med och påverkar.

Gör vårt snabba quiz och se om du skulle trivas på Bonnier News

Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Instämmer inte alls Instämmer helt Nästa
Stroke 1 Created with Sketch.
Lediga jobb

Vår värdegrund

Engagemang.
Vi drivs av att bidra till journalistik och innehåll som når och berör många. Vi bygger långsiktigt goda relationer till kollegor, läsare, kunder och samarbetspartners.

Integritet.
Vi står upp för det fria ordet och värnar den oberoende journalistiken. Vi välkomnar att bli granskade såsom vi granskar andra. Vi upprätthåller god etik, behandlar alla respektfullt och är förebilder för Bonnier News värderingar.

Transparens.
Vi verkar för ett öppet samhälle. Vi inkluderar, tar tillvara andras åsikter, delar med oss av information och kunskap. Vi uppmuntrar till samarbete och kommunikation inom och mellan varumärken och avdelningar.

Affärsmässighet
Våra affärer finansierar vår journalistik. Vår lönsamhet säkrar våra långsiktiga satsningar. Vi lyssnar på läsare, kunder och marknader och identifierar ständigt nya affärsmöjligheter med dem och hållbarhet i fokus.

Upptäck

Digital Potential Program

Genom Bonnier News Digital Potential Program får du som student möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken inom nyhetsmedia.

Läs mer
Lediga jobb

Hos oss ryms många olika kompetenser och kulturer vilket är en styrka när vi jobbar för att bli den ledande nyhetsaktören i Sverige. Vill du vara med och påverka?

Läs mer