Digital Potential Program

Kommer du under våren 2020 att avsluta dina studier inom systemvetenskap, datavetenskap, medieteknik, programmering eller liknande? Då kan du vara den vi söker till vårt uppskattade talangprogram. Vill du ha möjligheten att arbeta hos en av Sveriges mest spännande arbetsgivare? Skicka då in din ANSÖKAN TILL DIGITAL POTENTIAL PROGRAM HÄR hos Bonnier News! 

Oval Copy 4 Created with Sketch.

Hos oss får du en kickstart i karriären med en chans till en tillsvidareanställning med bra förmåner. Under dina första månader hos oss kommer du i och med programmet att arbeta tätt ihop med en “buddy”/mentor, som kommer att vara engagerad i och följa din utveckling för att hjälpa dig att växa i din roll. Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.

”Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.”

Tillsammans utvecklar vi nya kommunikationslösningar och affärsmöjligheter samtidigt som du tar del av inspirerande workshops och andra aktiviteter. Vill du börja din karriär tillsammans med några av Sveriges starkaste varumärken inom media? Under tidigare års program har vi framför allt sökt utvecklare och detsamma gäller för 2020. Ansökan kan göras redan idag så kontaktar vi dig när det är dags att dra igång processen i början av 2020.

 

Rekryteringsprocessen inför 2020

Processen består förutom inledande tester och intervjuer ett Open House hos Bonnier News som är planerad att ske i mitten av mars. Här får du lära känna Bonnier News bättre under en heldag och ges möjlighet att träffa nyckelpersoner inom företaget. Vidare får du en unik inblick i hur vardagen på de olika avdelningarna ser ut samt en chans att visa vem du är och kunna ge ett första intryck på de rekryterande cheferna. Dagen syftar även till att de rekryterande cheferna på Bonnier News får lära känna dig bättre genom kortare intervjuer. Efter denna dag återstår individuella möten med tekniskt fokus på Bonnier News, en bakgrundskontroll och referenstagning innan du som utvald talang signerar ditt anställningsavtal.

 

Kontakt rekrytering

h

Sofia Nydahl Ericsson

Team Lead Talent Acquisition

& Tech Recruiter

sofia.nydahlericsson@
bonniernews.se
h

Linda Pranell

Talent Acquisition Specialist

linda.pranell@
bonniernews.se
h

Vilhelm Berggren

Talent Acquisition Specialist

vilhelm.berggren@
bonniernews.se