Digital Potential Program.

Tar du examen under våren och vill utveckla produkter som når och berör många? Vi söker de bästa talangerna till Bonnier News. Genom Bonnier News Digital Potential Program får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges mest kända varumärken inom nyhetsmedia.

Oval Copy 4 Created with Sketch.
Bonnier_tidsplan

Tidsplan för programmet år 2018

Vill du ha en kickstart i karriären och trivs i en snabb, föränderlig miljö där engagemang och generöst samarbete värderas högt så kan vårt talangprogram vara rätt för dig.

Under din första tid hos oss kommer du att arbeta tätt ihop med en mentor, så kallad buddy, som kommer att vara engagerad i och följa din utveckling för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att växa i din roll. Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.

”Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.”

Tillsammans utvecklar vi nya kommunikationslösningar och affärsmöjligheter samtidigt som du tar del av inspirerande workshops och studiebesök inom Bonnierkoncernen. Vill du börja din karriär tillsammans med några av Sveriges bästa utvecklare och starkaste varumärken inom media? Under tidigare års program har vi framför allt sökt utvecklare, men det har även förekommit att vi tagit in analytiker och affärsutvecklare till Digital Potential Program – så håll utkik efter vad vi söker för år 2020 när vi öppnar för ansökningar under hösten!

Kontakt rekrytering

Sofia Nydahl Ericsson

Team Lead Talent Acquisition

& Tech Recruiter

sofia.nydahlericsson@
bonniernews.se

Linda Pranell

Talent Acquisition Specialist

linda.pranell@
bonniernews.se

Petter Wallgren

Tech Talent Acquisition Specialist

petter.wallgren@
bonniernews.se

Vilhelm Berggren

Talent Acquisition Specialist

vilhelm.berggren@
bonniernews.se