Student

Vill du ha möjligheten att arbeta hos en av Sveriges mest spännande arbetsgivare? Studerar du systemvetenskap, datavetenskap, medieteknik, programmering eller liknande? Då kan du vara den vi söker till vårt uppskattade talangprogram.

Oval Copy 4 Created with Sketch.

Hos oss får du en kickstart i karriären med en chans till en tillsvidareanställning med bra förmåner. Under dina första månader hos oss kommer du i och med programmet att arbeta tätt ihop med en “buddy”/mentor, som kommer att vara engagerad i och följa din utveckling för att hjälpa dig att växa i din roll. Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.

”Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.”

Tillsammans utvecklar vi nya kommunikationslösningar och affärsmöjligheter samtidigt som du tar del av inspirerande workshops och andra aktiviteter. Vill du börja din karriär tillsammans med några av Sveriges starkaste varumärken inom media? Under tidigare års program har vi framför allt sökt utvecklare och detsamma kommer att gälla för 2021. Ansökan till programmet kommer att öppnas i början av 2021.

Kontakt rekrytering

h

Sofia Nydahl Ericsson

Team Lead &

Talent Acquisition Partner

sofia.nydahlericsson@
bonniernews.se
h

Vilhelm Berggren

Talent Acquisition Partner

vilhelm.berggren@
bonniernews.se