Jasmin Saleh

Till vardags hjälper hon Bonnier News många chefer med diverse HR-relaterade ärenden. Det passar henne perfekt, hon som efter examen hade en önskan om att jobba centralt inom en stor organisation. Möt vår HR-support Jasmin Saleh.

Berätta kort om dig själv.

– Jag är 27 år gammal och bor i nordvästra Stockholm där jag också växte upp. När jag inte jobbar gillar jag att tillbringa tid med familj och vänner. Sedan gillar jag dessutom att resa och försöker planera in någon resa vid längre ledigheter.

Hur länge har du jobbat på Bonnier News?

Jag har jobbat här i cirka 1,5 år nu.

Vad fick dig att söka till Bonnier News?

– Jag hade precis tagit min examen och sökte efter mitt första HR-jobb. Jag var alltid intresserad av att arbeta i en större organisation och med en bredare HR roll, så när jag såg jobbannonsen tyckte jag det lät perfekt och sökte direkt. Sedan kände jag ju också till Bonnier såklart. 

Vad är det roligaste med ditt jobb?

– Det roligaste är ju alla människor jag får träffa. Eftersom jag har en sådan bred roll och stöttar chefer inom hela koncernen, får jag den fina möjligheten att träffa personer från alla våra olika affärsområden.

Hur ser en arbetsdag ut?

– En genomsnittlig arbetsdag för mig består ofta av några möten. Jag börjar dock alltid dagen med att logga in i vårt HR-verktyg. Där arbetar jag varje dag och hjälper våra chefer i diverse ärenden, som exempelvis att ordna anställningsavtal.

Vilka tidningar läser du?

– DN är den tidningen jag läser varje dag, men jag brukar också läsa andra tidningar som till exempel Dagens industri, Dagens Media eller Expressen.