Student

Bonnier News har flera satsningar och möjligheter som riktar sig till dig som är student. Läs mer om vad vi gör och hur du som student kan bidra till det fria ordet tillsammans med oss.

Praktik och extrajobb för journaliststudenter

Att vara journalist är ett roligt och spännande framtidsyrke och varje år börjar hundratals studenter sin första praktik eller jobb inom Bonnier News. För många är detta början på en spännande karriär. Är du intresserad av en framtid hos oss och vill söka sommarjobb, extrajobb eller praktik på någon av våra redaktioner, ska du ta kontakt med det varumärke som du är intresserad av. Är du intresserad av ett jobb eller praktik på något av våra kontor hittar du alltid aktuella annonser på vår sida med lediga jobb.

Läs mer om våra olika varumärken här.

Digital Potential Program

Är du student inom tech och vill ha möjligheten att arbeta hos en av Sveriges mest spännande arbetsgivare? Studerar du med inriktning mot IT? Då kan du vara den vi söker till vårt årliga uppskattade talangutvecklingsprogram. 

Hos oss får du en kickstart i karriären med en chans till en tillsvidareanställning med bra förmåner. Under dina första månader hos oss kommer du i och med programmet att arbeta tätt ihop med en “buddy”/mentor, som kommer att vara engagerad i och följa din utveckling för att hjälpa dig att växa i din roll. Du ingår i ett av våra team där du ges utrymme att testa och förverkliga dina idéer.