Jobba med medieutveckling som vågar sticka ut

Så är det att jobba på Expressen

Expressen är ett ledande mediehus, som utvecklar den klassiska kvällstidningens innehåll i alla kanaler. Vi har en bred bevakning av nyheter, nöje, sport och opinionsbildning. Och via nyhetstidningar, magasin, datorer och mobiler har vi en publik på mer än 1,7 miljoner individer per dag. Expressen ingår i Bonnier News som är en del av Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag med verksamhet i 15 länder.

Nu bygger vi upp en ny, modern och effektiv utvecklingsorganisation, rustad för ett högt tempo och snabba förändringar. Här får du jobba med spännande produkter som används av miljontals människor varje vecka. Det senaste året har vi slagit nya trafikrekord flera gånger och nu är målet att bli störst i alla mediekanaler. Våra team arbetar agilt och testdrivet men vågar sticka ut. Vi vill alltid ligga i framkant och utveckla helt nya lösningar – med användaren i fokus.

Vi söker skarpa och engagerade kollegor som vill ha utmaningar varje dag och växa tillsammans med oss. Vad vi letar efter just nu hittar du längre ner på sidan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Följ vår blogg >>

Varför jobba hos oss?

Innovation

Vi bygger en digital kreativ miljö och satsar på innovation för digital affärsutveckling

Förmåner

Förmånliga rabatter på Bonnier förlag, träning, pension och betald semester

Digital transformation

Var med på vår resa och utveckla nästa generations mediaprodukter

Unika webbläsare per vecka

Sidvisningar per vecka

Våra medarbetare

Att jobba på Expressen ser jag som en möjlighet att vara med på en spännande resa. Och utmaningen, att fortsätta göra en av Sveriges störta tidningar ännu bättre, den utmaningen gör mig taggad.

Ejub Bicic

Om du älskar högt tempo, vill nå tydligt satta mål, lära dig massor och jobba med härliga människor med olika bakgrund är Expressen rätt plats för dig.

Kaisa Santavirta

Vill du hjälpa Expressen att bli Sveriges största nyhetssajt?

Då söker vi dig!

Lediga jobb hos
Expressen

Christine Sundén

Rekryteringsansvarig

Välkommen att söka våra befintliga tjänster eller skicka in en spontan intresseanmälan! Har du frågor, kontakta vår rekryteringsansvarig Christine Sundén.

christine.sunden@bonniernews.se
070-160 31 68