Utveckla Sveriges mest lästa nyhets- och kultursajt

Så är det att jobba på Dagens Nyheter

Dagens Nyheter är Sveriges ledande dagstidning och dn.se Sveriges största dagstidningssajt. 790 000 personer mellan 15 och 79 år läser papperstidningen varje dag och dn.se har cirka 1,5 miljoner unika besökare i veckan. DN ingår i Bonnier News som är en del av Bonnierkoncernen, ett av norra Europas ledande medieföretag. Idag arbetar omkring 340 medarbetare på DN, varav ungefär 40 personer på IT-avdelningen.

Tillsammans med en av landets mest respekterade journalistkår jobbar vi för att alltid leverera nyhetsvärde, kulturvärde, kunskap och insikt. Ibland med mycket korta ledtider och ibland genom längre, djupare reportage. Vårt mål är att utveckla och utvecklas tillsammans, inspirera och inspireras av varandra och vara stolta över det vi gör på dagarna.

På vår utvecklingsavdelning jobbar vi systematiskt och långsiktigt. Det innebär tester innan release, och förändringar som alltid utgår från våra användares behov.

Just nu letar vi efter medarbetare inom bland annat programmering och produkt- och affärsutveckling. Ta en titt på våra rubricerade tjänster längre ner på sidan. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Följ vår blogg >>

Varför jobba hos oss?

Innovation

Vi bygger en digital kreativ miljö och satsar på innovation för digital affärsutveckling

Förmåner

Förmånliga rabatter på Bonnier förlag, träning, pension och betald semester

Digital transformation

Var med på vår resa och utveckla nästa generations mediaprodukter

Unika webbläsare per vecka

Sidvisningar per vecka

Våra medarbetare

Innovation och samarbete är hörnstenar i vår gemensamma satsning här. Dagarna spenderas i sann gemenskap där vi skapar tillsammans för att uppnå nya höjder.

Lars-Erik Lugnet

Som Management Trainee för Bonnier News har jag haft den unika möjligheten att vara med på vår digitala transformation från start. Att arbeta med den senaste tekniken i en ständig utmanande miljö tillsammans med inspirerande kollegor är otroligt kul. Häng med oss och skapa framtidens digitala produkter.

Therese Mattisson

Jag arbetar med människor som varje dag skapar det de brinner för. Det är en ynnest. I en bransch som förändras i rasande takt får jag möjligheten att paketera morgondagens nyhetslandskap.

Jouni Kantola

Lediga jobb hos
Dagens Nyheter

Christine Sandgren

Christine Sandgren

Rekryteringsansvarig

christine.sandgren@bonniernews.se
070-160 31 68

Isabel Lidbom

Isabel Lidbom

Projektledare rekrytering (Employer branding & Talent attraction)

isabel.lidbom@bonniernews.se
076 940 30 10

Sofia Nydahl Ericsson

Sofia Nydahl Ericsson

Ansvarig rekrytering inom Tech

sofia.nydahlericsson@bonniernews.se
076 940 30 01